2010. november 5., péntek

Hajmánia



Nagyon szeretem az egészséges, csillogó, hosszú hajakat. Egész kicsi korom óta bolondulok a pompás hajkoronákért, főleg ha az az átlagosnál hosszabb, no és persze sokat számít az is, hogy ápolt és fényes legyen. Nem bírom megállni, mikor az utcán egy kivételesen szép hajú embert látok (legyen akár nő vagy férfi), hogy ne forduljak utána és ne bámuljam hosszan, mert egyszerűen odaragad a tekintetem, szinte megbabonáz. Sajnos úgy vettem észre, hogy manapság nem túl népszerű, ha valakinek igazán hosszú haja van, amit sajnálok, mert szerintem ez a legeslegszebb hajviselet, és szörnyen elszomorít a mostani divat, ami agyon tépdesi és szétnyirbálja a szép hajakat. Viszont ha úgy vesszük ez a ritkaság nem is olyan nagy baj, mivel így igazán emlékezetes marad az a pillanat, mikor egy igazán hosszú hajú embert pillantunk meg az utcán. Nézzünk is rá néhány szép példát!



















Ez az utolsó pedig a sajátom. Még nem valami hosszú (legalábbis a saját ízlésemhez mérve), de egyszer majd megnő még hosszabbra is. Mert ugye "nőjön minden haj, nem lehet az baj" :P

3 megjegyzés:

  1. Ez aranyos bejegyzés volt :D
    Én is hosszú haj mániás vagyok, és még még még hosszabb hajat szeretnék maagmnak :D rajta vagyok a dolgon..:P

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, mindig lehet hosszabb a haj, én is addig szeretném növeszteni, ameddig csak lehet, no és persze ameddig még kényelmes. Addig is hajrá-hajrá a növesztéshez neked is! :)

    VálaszTörlés
  3. Hosszú haj rajongó vagyok teljesen én is, oda meg vissza vagyok a ragyogó, puha, selymes hajkoronákért! *.*
    A te hajad is a képen annyira gyönyörű! Na meg hosszúúúúú!!! *.* :D

    VálaszTörlés