2011. április 1., péntek

Elment


Frici
1999. október 6. - 2011. április 1.

Köszönöm neked, hogy színessé és vidámmá tetted az életünket! Olyan csodás éveket adtál nekünk, amikért nem lehetünk elég hálásak - tudom, hogy te is legalább annyira boldog voltál velünk, mint mi veled. Nagyon szerettünk és mindig is szeretni fogunk, a szívünkben örökké fogsz élni és sosem feledünk el. Remélem odaát, ahol most vagy, van sok labdád és rudacskás nasid, amit annyira szerettél. Aztán azért a nagy játszadozások közepette néha nézz le a családodra, és vigyázz ránk!
Viszlát, te édes, drága jóbarát - hiányozni fogsz...

3 megjegyzés:

  1. Szegény aranyos kutyuli!:(
    Olyan rossz ilyet látni,hogy akit megszerettünk és családtagként tekintettünk rá,nincs többé.Imádom a kutyákat és szomorú vagyok ha ilyet olvasok..de csak a szépre emlékezzünk,talán úgy könnyebb..valamivel.

    VálaszTörlés
  2. Szegénykém :( de jobb neki így. Nekünk a Bettusnál is így volt, nem tudtuk már megmenteni :'(
    olyan nehéz tudom, de idővel majd jobb lesz! :(

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm mindkettőtök együttérzését!
    Valóban nagyon nehéz még felfogni, hogy Fricike nincs többé... annyira az életünk része volt, annyira a szívünkhöz nőtt, hogy nem is feltételeztük, hogy ő majd egyszer nem lesz. Valahogy úgy voltunk vele, hogy ő mindig itt van velünk, sosem megy el, de sajnos mégis... Igyekszünk csak a szép emlékekre gondolni, felidézni, hogy mennyi örömöt hozott az életünkbe, de most még nagyon nehéz. Az egész család megsiratta, mindenkinek nagyon hiányzik :(

    VálaszTörlés