2011. december 7., szerda

Üdv újra a fedélzeten!

Bizony jó régen nem írtam, de mi tagadást esemény dúsak voltak a napjaim. Ezeknek a részletezésébe talán inkább nem mennék bele, mivel a zöme arról szól, hogy mit idegeskedtünk a hitel miatt, illetve hogy mi mindent vásároltunk az építkezéshez, szóval semmi érdekes, de azért rendesen elszívta az erőnket. Én most sajnos ezen a héten itthon leszek, mert sikerült megint elkapnom egy nyavalyás vírust, úgyhogy talán picivel aktívabb leszek, mint szoktam. Ma éreztem úgy, hogy tudok normális bejegyzést írni, ugyanis az elmúlt két napban állandóan lázas voltam, tegnap közel 39 fok volt, úgyhogy nem igazán voltam abban az állapotban, hogy meséljek, de mára már jobb egy fokkal.
Miről is mesélhetnék? A hitel végre meg van, úgyhogy az alsó szintet valószínűleg a télen be tudjuk fejezni, tavasszal pedig a mi felső részünk következik. Bele se merek gondolni, hogy mennyi munkával fog mindez járni, de nem baj, a szép otthonért mindent. Ezen kívül, mint ahogy meséltem is, megváltozott néhány apróság a külsőmben. Pár hete megváltam a fenékig érő hajamtól, mert úgy éreztem, hogy váltásra van szükségem, illetve múlt hét pénteken lett kész véglegesen a szemöldök tetoválásom is (kellett egy kis korrekció), szóval ezekről próbálok mutatni képet. Sajnos továbbra sem vagyok jó fotós, és betegen nem is nagyon sikerült jó képeket készítenem, de azért igyekeztem.


Itt talán látszik a szemöldököm, bár egészen közelit nem tudtam róla csinálni, pedig jól kivehetők a vékony szálak, amivel természetesebb hatást értek el, mintha végig satírozták volna. Egyébként szerintem nem is olyan vészesen nagy a változás az általam rajzolt verzió és e között, sokan észre sem vették a különbséget.


Itt pedig az új hajam látható, de szinte alig lehet látni sajnos, hogy rövidebb, pedig jócskán vágattam belőle. Most a legfelső lépcső az államig ér, a legalsó meg a hátam közepéig, és nagyon szeretem. Nem túl feltűnő itt sem a változás, mert ugyanúgy hosszú maradt, csak nem annyira, mint eddig.

Ezen kívül talán annyit említenék, hogy Málnácska éli vidám és boldog életét anyuméknál. Úgy hiszem jól tettük, hogy visszavittük őt oda, ahol felnőtt, mert édesanyám állítása szerint nagyon jól érzi magát, sokkal vidámabb és eszik rendesen is. Persze nagyon hiányzik nekünk, de az ő érdekeit kellett elsősorban szem előtt tartanunk, és neki így a jobb.
Az elkövetkező napokban próbálok egy picit aktivizálódni, mert nagyon elhanyagoltam a blogom, holott szeretnék mindenféléről írni. Remélem összejön, és az egészségi állapotom is megengedi azt, hogy kicsit felfrissítsem az oldalam.
Addig is mindenkinek szép napokat!

6 megjegyzés:

  1. Dejóóó lett! Csinos vagy nagyon :) Amúgy megsúgom én is 2 hete már beteg vagyok...először felfázás, most meg nekem is ez lázas köhögős taknyos vírus :D Kész áldás ez a tél :D Mihamarabbi gyógyulást neked!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen ^^ Jaj, drága, akkor neked is mihamarabbi gyógyulást! Én is próbálom becsületesen kúrálni magam, remélem a héten már rendbe jövök, és neked is ezt kívánom!

    VálaszTörlés
  3. Hű de szép vagy! :)) amúgy én is tervezem a változtatást, már vágattam a hajamból, két ünnep közt pedig bevörösödöm :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, hát köszönöm szépen ^^ Nocsak, te is váltasz? Hát igen, szép a hosszú haj, de egy idő után megunja az ember, meg macerás lesz. Neked is biztos jól áll, hogy rövidebb, és a vörös is nagyon szuper választás, majd kérek képeket! :)

    VálaszTörlés
  5. Reméljük tényleg jó választás lesz! :D

    VálaszTörlés
  6. Már nagyon kíváncsi vagyok, remélem teszel majd fel blogodra képeket! :)

    VálaszTörlés