2012. március 15., csütörtök

A vőlegény

Gondolom mindenki ismeri azt a pillanatot, mikor egy esküvőnél közlik, hogy itt jön a menyasszony. Ilyenkor a legtöbb ember hátrafordul, hogy megcsodálhassa a csodaszép hölgyet, aki végig fog lejteni a sorok között, ám én azon kevesek közé tartozom, aki ilyenkor nem fordul hátra. Én előre nézek. A vőlegényt figyelem, ugyanis az ő arckifejezése a legszebb dolog, amit egy esküvőn láthat az ember. A menyasszonyt ráérek később is megcsodálni, de a pillanat, mikor a vőlegény először pillantja meg leendő hitvesét menyasszonyként nagyon értékes, amiről nem szabad lemaradnom. Íme néhány kép, ami ezt a megható jelenetet ábrázolja - remélem én is valami hasonlót láthatok majd Viktor arcán, mikor először megpillant engem.



















6 megjegyzés:

  1. Nah nesze! Kellett ez nekem....bőgök :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj, te... :) De igaz, ami igaz, nagyon meghatóak és szívet melengetőek ezek a képek :) Mert a kemény, erős férfiak is tudnak érzelgősek lenni, és ezt nagyon jó látni :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek nagyon megható képek! Nem is tudom, honnan vadásztad le őket, de nagyon jól sikerült összeválogatni :) ...szinte éreztem a hasamban azt az érzést amit akkor, abban a pillanatban ott érezhettek.

    VálaszTörlés
  4. Igen, nagyon érezni lehet a hatást. Egyébként a képek zöme a pinterest.com oldalról van, ahol nagyon jó képeket lehet találni más témákban is, csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés