2012. április 14., szombat

Új frizura

Ahogy azt az előző bejegyzésemben említettem, HAJszínt készültem váltani, ami ma délelőtt meg is történt, megspékelve egy kis vágással is.
Nagyon kellemes volt az egész kezelés, és közel nem volt körülötte akkora HAJcihő, mint gondoltam volna. A fodrász hölgynek sem kellett HAJszolnia magát, mert a szer, amivel leszívta a fekete festéket, szinte pillanatok alatt hatott, és a HAjdanán fekete loboncom kb. 20 perc alatt kifakult. Igaz, nem az eredeti színére, hanem mahagóni vörösre. Életemben először láttam magam vörös hajjal, de meg kell mondjam, nem volt vészes. Még azt is megreszkírozom, hogy egész jól állt, a fodrászom szerint kifejezetten előnyös volt számomra, de ettől függetlenül HAjthatatlanul ragaszkodtam a sötét színhez, ám ezen nem kaptunk HAJba. Ezután szépen befestett sötétbarnára, majd nagy sóHAjtozások közepette várakoztam arra, hogy lemosson. Szerencsére csupán 20 percre volt most is szükség, a fodrász festékek sokkal hamarabb beivódnak az ember HAjába, szóval utána lemosott és jöhetett a vágás. Habár imádom a nagyon hosszú frizurát, számomra sajnos nem kivitelezhető, mert borzasztóan elgyengíti a HAJhagymáimat, ezért úgy döntöttem, hogy megHAJlok a jóakaróm tanácsa előtt, és olyan hosszúságúra vágatom, ami számomra előnyös. Így lett aztán hátközépig érő HAjzuhatagom szép, sötétbarna árnyalattal. Ezután ki lettem okosítva, hogy a sampon, amit használok (Baba) semmit sem ér, szóval akár HAJíthatom is a kukába, ezért ha nem akarom, hogy csúnya legyen, válasszak egy normálisabb márkát. Fizetés után az első dolgom az volt, hogy a legközelebbi drogériába betérve elkezdtem HAJkurászni azt az említett márkát, amit a fodrász mesélt. A Gliss Kur-ról van szó egyébként, melyet végül megtaláltam, és innentől kezdve azt fogom használni, remélem beválik. Összességében nagyon jó élmény volt az egész, elégedett vagyok a végeredménnyel, megérte HAJnalok HAJnalán felkelni mindezért. Egyáltalán nem feltűnő a különbség, pontosan ez volt az, amit szerettem volna, közben pedig megszabadultam a HAJam számára káros anyagoktól. Vettem egyébként körkefét is, hogy rendesen tudjam formázni a frizurámat, és ne lapuljon le a fejemre, habár néha HAJlamos vagyok ezeket lespórolni a napi szépészeti rutinomból, ám ezúttal remélem máshogy lesz. Ezen kívül beszélgettem vele az esküvői frizurám lehetőségeiről, hiszen nem sokáig maradok már HAJadon, és legnagyobb örömömre elvállalta a loboncom elkészítését a nagy napra. Persze nem kérek tőle bonyolult kontyot, azt amúgy sem szeretem, meg nem szeretnék amolyan rabszolgaHAJcsár lenni, aki szinte már művészi remeket vár el a HAJszobrászáról, de azért valami szépet remélem ki tudunk találni közösen.
Szóval teljes mértékig pozitív élményekkel gazdagodtam, és ajánlom mindenkinek ezt a procedúrát, aki meg akarna válni megunt, régi HAJszínétől. Aki szeretne ilyesmibe belevágni, annak HAJrá, én már túl vagyok rajta, s innentől kezdve beszéljenek helyettem a képek.








7 megjegyzés:

  1. HAJj de csinos valaki! :) tényleg nem látszik a színkülönbség, viszont csak úgy ragyog a hajad, látszik hogy felfrissült szerintem!

    VálaszTörlés
  2. :D Köszönöm szépen!
    Igen, a színkülönbség szinte észre sem vehető, de természetes fénynél azért lehet látni, hogy barnás árnyalat. És igen, nagyon jót tett a hajamnak a váltás, mert már most érzem, hogy sokkal egészségesebb, dúsabb. Kellett ez a természetesebb szín meg a rövidebb fazon.

    VálaszTörlés
  3. Huh, nagyon szép lett, és szokásodhoz híven gyönyörű vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Hmm,én már reggel akartam írni,de épp a levélre válaszoltam ^^ De annyira jó lett,hogy hihetetlen :D De ezt kifejtettem ám ^^

    VálaszTörlés
  5. Aztaaaa!!!! *.* Fantasztikusan gyönyörű lett ekkor a hajad!!!
    Látszik a képeken is, milyen jót tett a változás!
    Ragyog, puhák a végei, szép lett a színe is! *.*
    Na meg ez a lágy, enyhén hullámos fazon nagyon jól áll neked!

    VálaszTörlés