2012. május 5., szombat

Újabb TAG

Szeretem ezeket a kis kérdéseket kitöltögetni, olyan jó szórakozás :) Ezt most éppen Szappanbuborék oldalán találtam, és nagyon megtetszett.


1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?
Alapjáraton nadrágos, mert nekem kényelmesebb, de azért a szoknyát sem vetem meg, viszont abból is csak a hosszú, földig érő változatot. Tekintve, hogy nincs álom alakom, ezért jobbnak látom nem sokkolni a világot önmagammal, de ha egyszer sikerül is lefogynom, akkor sem tudnék térd fölé érő szoknyákat hordani, tehát minik kizárva. Aki husit akar látni, menjen a henteshez.

2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?
Egyértelműen ezüst. Az arany nekem túl hivalkodó, az ezüst meg szép szolid.

3. Clutch. Igen vagy nem?
 Kizárt. Én akkora táskával járok-kelek, amibe a fél otthonomat bele tudom pakolni (ahogy édesanyám mondaná, akasztott német katona is elő tud belőle bukkanni), így egy borítéktáskával nem mennék semmire.

4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?
 Nem igazán, mindig ott vásárolok, ami éppen megtetszik. De nem kizárt, hogy ha rálelek egy jó üzletre, akkor oda visszajárnék.

5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?
A szolidabb verziókat csinosnak találom, csak ne nézzen ki tőle úgy az illető, mint egy aktívan praktizáló pornószínésznő. Én is szívesen hordanék, de még keresem az igazit.

6. A koptatott farmer ciki vagy még hordható?
Az én ízlésembe nem fér bele.

7. Neon vagy pasztell?
 Csakis és kizárólag pasztell. A neon színek taszítanak, mert kifolyik tőlük a szemem és túl harsány hozzám.

8. Sok olcsóbb bizsu vagy kevés, de drágább örök darabok?
Mind a kettő. Van néhány csodaszép ezüst és arany ékszerem, amiket nagy becsben tartok, de sok bizsum is van, mert azokban több a kreativitás, és nem kell attól tartanom, hogy egy bizonyos szarka-mániával ellátott etnikai réteg le akarja rólam rángatni.

9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot vagy inkább a saját stílusodat képviseled?
Egyértelműen a saját, egyedi stílusomat. Az aktuális divat sosem érdekelt, ha tetszik valami, ami éppen divatos, akkor hordom, ha meg nem, akkor nem. Ennyi az egész.

10. A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány minden színe megtalálható a szekrényedben?
A neutrális stílus híve vagyok - az általában fekete, vagy lila öltözetemet dobom fel néhány feltűnőbb kiegészítővel.

+1: A sminked passzítod az öltözékedhez vagy fordítva?
 Mindig az éppen aktuális ruhámhoz sminkelek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése