2013. május 30., csütörtök

Eyecandy

Amikor a szépség témakörével találkozom csalódottan veszem tudomásul, hogy mindig csak bájos nőket mutogatnak a médiában. Nem értem, hogy a szépség fogalma miért vált eggyé a nőiséggel, holott a férfiak között is lehet nem egy igazán gyönyörű arcot találni. Én személy szerint elképesztően szépnek találom a férfiakat. Nem csak úgy, mint ellenkező nem, hanem esztétikai, harmóniai szempontból is. Az a csinos, deltás testfelépítés, a markáns arccsontozat és a lehengerlő kisugárzás számomra legalább annyira illik a szépség fogalmához, mint egy nő. Úgyhogy kedves hölgy társaim, a mi kedvünkért álljon itt most néhány - szerintem - kivételesen lehengerlő férfipéldány. Persze a képek az én ízlésemhez passzoló urakat mutatják be, lehet, hogy nem mindenkinek fognak tetszeni, de számomra ők a vonzóak. Talán a hozzám hasonlóan sötétebb stílussal megáldott lányok jobban fogják értékelni a képeket, mert zömében azért én is a magam fajtákat szeretem megnézegetni. És mielőtt megkapnám a piszkálódást, felhoznék egy igen bölcs szólás-mondást; hűséget fogadunk, nem vakságot :P És én bizony szeretek nézelődni, szeretem elismerni, ami szép (mindenféle szexuális vonzat nélkül, pusztán a szépérzékem kielégítése végett), és ez alól az erősebbik nem sem kivétel. Úgyhogy jó nézelődést mindenkinek!




(természetesen a képzeletbeli dobogó első helyén Viktor áll :P Aki ezt vitatni meri, azt felhívom, közlöm vele, hogy hét nap múlva meghal, aztán kimászok a tévéjéből!)


































7 megjegyzés:

  1. Ne is mondd, amikor exemnek azt mertem mondani, hogy "te annyira szép férfi vagy", még ő volt megsértődve, hogy ne feminizáljam, pedig csak a Dávid-szobrot mintázták róla, annyira szép göndör haja meg vonásai vannak. Határozottan van szép (a szó legférfiasabb értelmében vett) férfi, nem is kevés.
    Ahogy nézem a képeket, mindig eszembe jutnak a "Ne hidd azt, hogy szóba sem állna veled, a piac jobban fel van osztva, mint hinnéd", valamint a "Hála Istennek pasin mi sem fogunk összeveszni :)" mondások. Nem rosszak, utánafordulnék egy-kettőnek, de nem az én eseteim. Gondolom te is így lennél az én szőkés, kék szemű, kölyökképű kedvenceimmel. :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez ismerős szituáció. Mikor percekig bámulom Viktort és aztán áhitatos hangon közlöm vele, hogy mennyire gyönyörű csak egy bosszankodós morgást kapok :D Nem értem miért zavarja, hogy szép, és hogy én ezt ki is fejezem felé. Az ízlésünk meg akkor úgy látszik ég és föld, de nem baj, ettől olyan színes a világ :D Jól gondoltad, a te ideáljaid számomra nem lennének olyan szívdöglesztőek, de hát mindenkinek más tetszik ^^

      Törlés
  2. Szerintem is vannak szép férfiak, és pontosan ugyanezen a véleményen vagyok, hogy ne csak a nőkre mondhassák. Igenis vannak szép férfiak...akiket linkeltél...még a lélegzetem is elállt :D Mondjuk nekem még jó pár japán fickó befigyelne még melléjük :) Jó poszt, végre valaki aki egy véleményen van velem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A japán férfiak nekem kissé beazonosíthatatlanok nemiség szempontjából, de példának okáért egy ázsiai származású urat is berakhattam volna, név szerint Don Henrie-t, aki szintén nagyon vonzó :)

      Törlés
  3. Szia, egy kérdésem lenne, az utolsó előtti srác a Lamb of god-os pólóban, ő kicsoda??
    Am szép összeállítás! :)

    VálaszTörlés