2014. május 27., kedd

Moyra Vamp lakkok

Valahogy ez a vamp világ mindig és mindenhol megtalál :) Mint tudjátok nagyon kedvelem a 40-es évek vampjait, azokat az igazi hűvös, elegáns szépségeket és az egész akkori atmoszférát. Erre nemrég voltam olyan szerencsés, hogy a K-öröm blog írója, Szilvi megajándékozott engem két csodás Moyra lakkal a Vamp szériából, mivel ő nem volt velük megelégedve, én viszont örömmel fogadtam el őket, hiszen két ilyen csodás árnyalatnak nem tudtam ellenállni. Szilvi, ezúton is köszönöm még egyszer a kedvességed! :)



Az egyik egy csodás lila árnyalat ciklámen csillámokkal, a másik pedig egy brutál magenta színű csillámos csoda.

A probléma az volt velük, hogy sok réteg kell belőlük ahhoz, hogy az üvegben látható szép színt elérjük. Nos, nekem nincsenek olyan hosszú körmeim, mint Szilvinek, így nálam azért jobban szerepeltek. A lilából három réteget használtam, de engem ez kicsit sem zavart. Viszonylag hamar is száradt, szóval nekem ezzel sem volt gondom. A csillámosat topperként alkalmaztam, de mikor kipróbáltam akkor vettem észre, hogy nem is áttetsző lakkban úszkálnak a glitterek, hanem önmagában is van színe az egésznek. Legközelebb majd úgy is kipróbálom, de most inkább csak feldobtam vele a manikűrömet, a gyűrűs ujjamra és a mutató ujjamra kentem föl belőle egy réteget. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, élőben nagyon drámai és feltűnő. 



Vakuval






Nekem nagyon tetszik ez a két lakk, örömmel fogom őket használni :)

15 megjegyzés:

  1. szerintem is nagyon szépek :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól mutat a körmödön :) És a gyűrűid O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ A gyűrűk állandó társaim, mindig ezeket hordom :)

      Törlés
  3. Én ilyeneket még nem is láttam! Ennyire újak, vagy ennyire régiek? :) Mindenesetre nagyon szépek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs mikori kiadás. Csak megtetszettek és Szilvi volt olyan aranyos, hogy nekem adta őket. Bár ahogy nézem a honlapjukon valami új dolog lehet, mert a kollekció folyamatosan bővül. Örülök, hogy tetszenek, én is nagyon megszerettem őket :)

      Törlés