2014. július 7., hétfő

Egy szuper körömerősítő - Avon Nail Express Gel Strength Base Coat

Amióta aktívabban lakkozok sajnos a körmeim is kissé viseltesebbek lettek. Elkezdtek lemezesen törni, konkrétan hámlott a körmöm, rétegenként huzogattam le, hogy a végén papírvékony kis lemezzé váljon, ráadásul emiatt sosem tudtam megnöveszteni. Sokszor le is tört, erőtlen, gyenge volt, úgy hajlott, mint valami gumi, egyszerűen borzalmas állapotban volt. Úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, kell találnom valami orvosságot a körmeim áldatlan állapotára. Mivel az Avon termékek zömében megbízom, ezért tőlük rendeltem a címben is megnevezett körömerősítőt, ami alaplakk is egyben.




Április óta használom ezt a körömerősítőt, és mint láthatjátok jócskán fogyott is belőle. Minden egyes lakkozásnál ezt kenem fel alapnak, és amikor pihentetem a körmeim két lakkozás között pár napra, akkor is felkenem, mert addig is táplálja és erősíti őket. Önmagában is szívesen viselem, mert szép fényt ad, ráadásul a lakkozásaim tartósságához is jócskán hozzájárul. Emellett a körömerősítő hatásáról se feledkezzünk meg, hiszen elsősorban ezért vettem.




Ez a körmeim jelenlegi állapota körömlakk mentesen, csak az Avon körömerősítője látható rajta. Tudom, nem a legszebbek, kissé barázdáltak és néhol áttetszősek is, viszont egész szépen megnőttek és nagyon jól bírják a kiképzést. Minden nap gépelek, és mivel elég hosszúak a körmeim, már nem tudok az ujjbegyeimmel pötyögni, tehát a körmeimet használom erre, de ez sem árt nekik. Tökéletesen sértetlenek, nem töredezettek, nem szálkásodnak be, és olyan kemények, mint a beton. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a körömerősítővel, tökéletesen hozza, amit ígér, sőt, még többet is, hiszen mint írtam, tartósabbá teszi a lakkozásaimat (még a nem túl jó minőségű lakkok is 7 napig bírják a körmeimen, bár teszek rájuk fedőt is) és szép fényt ad.
Én ezt a körömerősítőt mindenkinek teljes szívvel tudom ajánlani, igazi gyógyír volt a kis csutka körmeimre. Most ott tartok, hogy szeretnék belőlük picit visszareszelni, mert már túl hosszúnak tartom őket, de a masszív fém reszelőm is alig bír el velük, annyira megerősödtek :) Ez szerintem bármelyik terméknek remek ajánló levél lenne, úgyhogy aki hozzám hasonlóan lemezes töredezésre hajlamos, lassan növő körmökkel rendelkezik, annak mindenképpen javaslom kipróbálásra, mert nem fognak vele rosszul járni :)


17 megjegyzés:

  1. Na, akkor fel is jegyeztem a megvásárolandó termékek közé, mert hasonló problémákkal küzdök, mint amivel te küzdöttél, remélem nekem is beválik majd :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem kipróbálod majd, mert az én körmeimmel csodát tett, szerintem te sem fogsz csalódni benne :)

      Törlés
  2. nagyon szépek a körmeid :) eddig még nem próbáltan ki ezt a terméket , de most felkeltettem az érdeklődésemet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Szívből tudom ajánlani, tényleg remekül bevált, ezentúl nem is fogok mást venni, csak ezt. Adja ég, hogy ne vonják ki a katalógusokból.

      Törlés
  3. Csatlakozom az előttem szólóhoz :) Szuperül hangzik a leírt tapasztalat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen érdemes kipróbálni, szerintem ezzel senkit nem érhet csalódás :)

      Törlés
    2. Köszönöm az ajánlást, biztos, hogy ki fogom próbálni, mert rendkívül kíváncsivá tettél. :) Csak előbb a frissen szerzett keratinos alaplakkot kell tesztelnem, mit tud rajtam.

      Törlés
    3. Kíváncsian várom majd az eredményt :)

      Törlés
  4. Azta, gyönyörűen megnőttek! Köszi a tippet :)

    VálaszTörlés
  5. Sok jót hallottam erről az erősítőről, tényleg szépek a körmeid: ) Bár én már nem merek váltani az Evelineről, de nekem is az hozta rendbe a körmeimet, 24 évig tartott mire úgy néz ki mint most, pedig előtte mindent kipróbáltam, hogy egészségesek legyenek a körmeim. De tényleg jónak gondolom ezt az Avonosat: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy te is szereted :) Nekem igazi csodaszer volt ez a körömerősítő, szuperül rendbe rakta a körmeimet, végre nem törik, nem lemezesedik, csak nő, nő és nő :) Remélem nem fogják kivenni a katalógusból, mert nekem ez a number 1 :)

      Törlés
  6. Lehet, hogy ezt kipróbálom én is, mert hihetetlen, milyen rossz minőségűek a körmeim mostanában. Ha tövig vágom, akkor is lemezesedik :( Elkezdtem közben vitamint szedni, de annak hatását csak pár hónap után fogom észlelni, ha lesz neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ugyanilyen volt az enyém is, kész katasztrófa. Aztán elkezdtem ezt rendszeresen használni és szép lassan rendbe is jöttek a körmeim, úgyhogy nekem nagyon bevált. Ha kipróbálod, kiváncsi lennék a te tapasztalataidra is :)

      Törlés
  7. Fuu de régóta kerestem már egy jó körömerősítő lakkot. Ezt be kell szereznem, mert ha nálam is ilyen hatásos lesz akkor minden gondom megszűnik a körmeimmel kapcsolatban!:)
    Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, remélem neked is be fog válni :)

      Törlés
  8. Be kell szereznem, mert a körmeim jelenlegi állapota vállalhatatlan :D Remélem nekem is ilyen szuperül beválik majd :)

    VálaszTörlés