2015. szeptember 24., csütörtök

Cancers rulez!

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon kedvelem a horoszkópokat. Nyilván nem a női magazinokban olvasható "lehet, hogy fizetésemelést kapsz, de lehet, hogy mégsem" típusú verzióra gondolok, hanem inkább arra, mikor az adott jegy személyiségi jellemzőiről olvashat az ember. Én Rák volnék (Rák aszcendenssel és Vízöntő Holdjeggyel), és határozottan jellemzőek rám a Rákok személyiség jegyei. Persze nem minden, azért én sem gondolom, hogy csak 12 típusú ember él a földön, de a pinteresten nézelődve nagyon érdekes horoszkópos leírásokat találtam, amik közül néhány félelmetesen jól illik rám. Gondoltam megosztom ezeket veletek, és aki hozzám hasonlóan Rák, az akár kommentben véleményezhetné a dolgot, hogy rá mennyire jellemzőek a lenti állítások. Pinteresten amúgy a többi zodiákushoz is lehet hasonló bölcsességeket találni, én nagyon jól szórakoztam, míg olvastam őket, úgyhogy már csak ezért is megérte böngészni :)




































4 megjegyzés:

  1. Én is rák vagyok, és nagyon igazak ezek. :)

    VálaszTörlés
  2. Az érem két oldala nagyon igaz. Van akivel jól érzem magam, akkor dumálok, cserfes és bátor vagyok. Ahol sz*r a társaság, ott inkább háttérbe szorulok, és nem is szívesen beszélgetek. Könnyű kiolvasni, hogy hol érzem magam jól. :D
    Nemet viszont tudok mondani, főleg olyanoknak, akiket nem igazán szeretek.
    Ami még nagyon igaz, hogy nekünk a magány kell. Más az egyedülléttől és magánytól retteg (nem is csodálom, egyedül marad a gondolataival, milyen rémisztő az, ha egyébként egy sz*r alak az ember). Én nem...Én szembe tudok nézni, meg tudom beszélni szépen magamban a dolgokat, letisztázom. Nem én leszek az a típus, aki belepusztul, hogy nincsenek körülötte, fel tudom magam találni, ha úgy van. Aki nem, az szerintem lelki betegebb, és hajlamosabb is rá, mint mi rákok. De ez csak a saját meglátásom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt hiszem a pókerarcban nem vagyunk túl jók, nekem is minden rá van írva az arcomra :P
      A nemet mondás számomra szörnyen nehéz. Szeretek segíteni, szeretek mások kedvében járni, és néha olyan dolgot is vállalok, amit annyira nem szeretnék csak azért, hogy ne bántsak meg másokat... Hosszú évek óta gyakorolom, hogy tudjak nemet mondani és még most sem megy tökéletesen. De jó tudni, hogy van olyan Rák, akinek ez nem jelent problémát :)
      Az egyedülléttel kapcsolatban teljes mértékig igazad van, pontosan így vagyok ezzel én is. Nagyon szeretek egyedül lenni, elmerülni a gondolataimban, álmodozni, letisztázni eseményeket, stb. Sőt, néha jobban szeretek egyedül lenni, mint társaságban. Erősen introvertált vagyok. Sajnos valóban vannak emberek, akik félnek egyedül maradni a saját gondolataikkal, mert olyankor kénytelenek rádöbbenni a hibáikra, fájdalmaikra, amikről nem akarnak tudomást venni. Én jobb szeretek mindent helyretenni magamban, ez a lelki egészség egyik alap pillére, ahogy te is céloztál rá.

      Törlés